Over De Specialist

like

Schuurmachine Specialist is onderdeel van De Specialist welke in 2014 is opgericht. Wij richten ons op specialistische producten die elk op een eigen manier bijzonder zijn.
Bij De Specialist vind je daarom alleen specialistische producten. Voor elk type product een compleet eigen webshop, waardoor je gemakkelijk en snel precies vindt waar je naar opzoek bent in één van onze 100 webshops. Ons assortiment is opgesplitst in 7 categorieën; elektronica, gereedschap, huishoudelijk, keuken, persoonlijke verzorging, speelgoed en sport & outdoor. Doordat wij geen duur winkelpand hoeven te betalen kunnen wij altijd een lage prijs bieden. Klanten een goede, duidelijke en snelle service bieden is onze top prioriteit. 1303 klantbeoordelingen met gemiddeld een 8,7!

Bij De Specialist kan je betalen per bankoverschrijving, met iDeal of Bancontact. Na afrekenen is de levertijd meestal 2-3 werkdagen. Wij zijn hiervoor wel afhankelijk van de pakketbezorger. De Specialist werkt samen met DHL, DPD, FedEx, GLS, Parcelforce, PostNL en UPS. Bestellingen met een factuurbedrag boven 75 euro worden gratis verzonden naar België en Nederland. Bij een bestelbedrag onder 75 euro zijn de verzendkosten 6,95 euro. Dit geldt zowel voor Nederlandse als Belgische klanten. Wij zijn bereikbaar per e-mail of via de chatfunctie.